11 Δεκεμβρίου 2013

Η κοπή της πίτας 2010

Η κοπή της πίτας που έγινε το 2010  γιόρτασε την 11η επέτειο της ποδηλατικής μας παρέας με πολύ κρύο,πολλές συμμετοχές  ,αλλα και νεα μέλη απο αλλες περιοχές.
Γνωστά πρόσωπα ,φιλικό κλίμα,πολλές ιστορίες ποδηλατικές και μη, "ζέσταναν" την ατμόσφαιρα και με την συνδρομή των φίλων,  περάσαμε όμορφα και ανανεώσαμε το ραντεβού για την επομενη χρονιά.
Ο σπρίντερ (Δημήτρης) κατάφερε και εκοψε την αλυσίδα, ο Γιαννάκης ο τουρίστας ειχε εργαλειο και την επισκευασαμε,ο Μισαήλ ανέβηκε με τον ρυθμό του,ο Γιωργος καβάλησε πρώτη φορά και τα καταφερε περιφημα, ο Λευτέρης  και οι υπόλοιποι της παρέας ζεσταθηκαν για τα καλα με λιγο συζητηση ,λιγο στροφάρισμα,φωτογραφίες αστεια και διαφορες αφηγήσεις.Ηταν μια ωραια βολτα για ολα τα γουστα.
Το ποδηλατικο ραντεβού ομως  δινεται παντα στις 9.00  πμ στο ίδιο μερος ,την ίδια μέρα(Κυριακή), για να κανουμε ποδήλατο ,να μυρίσουμε τις ευωδιές του βουνού  και να απολαύσουμε αυτό που έχουμε μπροστά στο σπίτι μας, μπροστά στα πόδια μας τον υπέροχο Υμηττό.
Θα σας ενημερώνουμε για τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Το φλουρί έτυχε στην Μαρια, κόρη του Κυριάκου Τσίμπαλη(γνωστού παλιού ποδηλάτη και πολυνίκη).Επίσης κέρδισε  το μπλουζάκι της λέσχης μας(προσφορά του Αλέκου Μισαιλίδη).Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα Μισαηλίδη που έφτιαξε αυτή την υπέροχη Βασιλόπιτα, και οσους παρευρέθηκαν αφου αψήφησαν το κρύο και το ψιλοβροχο.








Δεν υπάρχουν σχόλια: