08 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟ.ΛΕ.Β Πρωτοχρονιάτικη πίτα 7/2/2018_event (photos)


Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου κόψαμε την ετήσια πίτα μας για το 2018.
Η Π.Ο.ΛΕ.Β(Ποδηλατική Ορειβατική Λέσχη Βύρωνα) κλείνει φέτος 19 χρόνια.


Μια φιλία που δημιουργήθηκε τυχαία σε έναν αγώνα OPEN MTB που διοργάνωσε το 1999 ο Δήμος Βύρωνα, δήλωσαν συμμετοχή οι Γιάννης Ματαλιωτάκης , Μισαήλ Μισαηλίδης, Νίκος Νέττος και στον Τερματισμό στην απονομή μεταλλίων δημιουργήθηκε μια συζήτηση  μεταξύ των τριών αθλητών, με κοινή πλατφόρμα το ποδήλατο Βουνού που ήταν σε έξαρση την εποχή εκείνη.
Η παρέα άρχισε να κάνει ποδηλατικές εξορμήσεις σε διάφορα βουνά με σκοπό την διασκέδαση, την παρέα.
Ζαρούχλα, Λίμνη Μαραθώνα, Πάρνηθα, Διακοφτό-Καλάβρυτα,
Κινέτα, Υμηττό κάθε Κυριακή…..
Στην παρέα προστέθηκαν και άλλοι φίλοι ποδηλάτες που συναντούσαμε τότε στο βουνό την Κυριακή, μιας και τότε είμασταν λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που έκαναν ποδήλατο στο Βουνό.
Ο Σών , ο Γιάννης Καπώνης, μαζί μας σε κάθε διαδρομή , σε κάθε μονοπάτι…..
Κάποιες μέρες εξερευνούσαμε τα μονοπάτια με τα πόδια, άλλες φορές κάναμε Ορειβασία όλοι μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές μας,αλλά πάντα με αγάπη για το βουνό και την φύση.
Κατόπιν ξαναρχίσαμε το ποδήλατο δρόμου,  με πολλές συμμέτοχές σε αγώνες παλαίμαχων, Σπαρτακιάδες , ξεκινήσαμε μαζί με τον φίλο μας τον Χάρη Πλέγα,την ιδέα των brevet στην Ελλάδα, διοργανώσαμε με τον Μισαήλ τα πρωτα brevet, ασχοληθήκαμε ενεργά στην οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στα αθληματα Ποδηλασίας και πολλά άλλα…..
Επίσης ο Μισαήλ Μισαηλίδης και ο Χάρης Πλέγας, ο Δημήτρης Πίπας και η Αμαλία Σολδάτου από την ευρύτερη παρέα μας καθώς και αρκετοί άλλοι ποδηλάτες από την Ελλάδα, επάνδρωσαν την πρώτη Ελληνική αποστολή στην μεγαλύτερη διοργάνωση των Audax Randoneurs την διαδρομή Paris-Brest-Paris απόστασης 1200 χλμ. 
Αρκετά από τα μέλη της παρέας είναι παλαιοί αθλητές Ποδηλασίας με περγαμηνές και επιτυχίες ο καθένας στην εποχή του και όλοι μας δεν κρύβουμε την αγάπη μας για το ποδήλατο οπου βρεθούμε και όπου σταθούμε.
Η ιστορία συνεχίζεται………

Ευχαριστώ πολύ τους

Κώστα Λουκόπουλο,
Κώστα Μαράτο,(Promar)
Μισαήλ Μισαηλίδη,
Γιάννη Σταματέλο,
Μενέλαο Ρειζίδη,
Μάκη Λουκά,
Κυριάκο Τσίμπαλη,
Γιάννη Καπώνη ,
Γιάννη Ματαλιωτάκη,
Αρη Λευκαδίτη,

που παρευρέθηκαν και όσους φίλους δεν ήρθαν. Περάσαμε πολύ όμορφα , με πολλές συζητήσεις γύρω από την Ποδηλασία, είπαμε παλιές ποδηλατικές ιστορίες , γελάσαμε και με λίγο κρασάκι «γλυκάναμε»  την βραδιά και υποσχεθήκαμε να ξανασμίξουμε στην επόμενη συγκέντρωση.
Το φλουρί κέρδισε ο Γιάννης Σταματέλος με δώρο του φίλου μας Κώστα Κεφαλά (που έχει το ομώνυμο ποδηλατικό κατάστημα),μια δωροεπιταγή , για να ψωνίσει ότι θέλει.

Οι υπόλοιποι μοιραστήκαμε διάφορα ποδηλατικά δωράκια , προσφορές από τον Κώστα Κεφαλά και Κυριάκο Τσίμπαλη και τους ευχαριστούμε πολύ.






Και του Χρόνου να είμαστε καλά.
Θα ανακοινωθούν και οι εξορμήσεις του 2018 σύντομα, αλλά πλέον θα έχουμε ένα πίνακα Ανακοινώσεων με τις Βόλτες – Προπονήσεις ώστε να ενημερώνεστε όσο το δυνατόν καλύτερα.
ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ 2018 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Επίσης επειδή κάποιοι  "παπουδιάζουν"     και δεν θυμούνται ας ανατρέξουν σε παλαιότερα θέματα να δουν πότε κόψαμε πίτα......θυμίζω το 2015 αναβλήθηκε η πίτα   "λόγω κρύου", η βόλτα όμως έγινε.Το 2016 κόψαμε πίτα κανονικά.  :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: