12 Φεβρουαρίου 2018

Wout Van Aert World champion _Cyclocross UCI 2018

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο βέλγος αναβάτης Wout Van Aert αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα Elite Men’s Cyclocross της UCI.


ΠΗΓΗ:MBIKE

Ο23χρονος πρωταθλητής Wout Van Aert, της ομάδας Crelan-Charles, πραγματοποίησε την πιο δυνατή εμφάνιση της χρονιάς, την καταλληλότερη στιγμή. Στο λασπωμένο τερέν της διαδρομής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο Valkenburg της Ολλανδίας, ο βέλγος αναβάτης φάνηκε πολύ πιο άνετος από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου και συγκεκριμένα από τον Ολλανδό αναβάτη Mathieu van der Poel (φαβορί για τη νίκη).
Οι δύο αναβάτες κοντραρίστηκαν στο πρώτο lap του αγώνα, με τον βέλγο αναβάτη Michael Vanthourenhout να τους ακολουθεί στενά.


Έναν περίπου μήνα πριν τη μεγάλη επιτυχία, στις αρχές του Ιανουαρίου, ο Wout βρέθηκε στο Λουτράκι για να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας του, μαζί με τους συναθλητές της ομάδας του Veranda’s Willems Crelan-Charles.

https://steelspoke.blogspot.gr/2018/01/wout-van-aert.html

Εμείς, έχοντας αναλάβει την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην καθημερινότητά του και να παρακολουθήσουμε μέρος των προπονήσεών του υπό την καθοδήγηση του προπονητή Neils Albert.
Η συναναστροφή μας με τον Wout Van Aert επιβεβαίωσε το γεγονός, πως τίποτα στον αθλητισμό δεν χαρίζεται και πως η διάκριση έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση, χάρισμα και φυσικά τύχη. Στην τύχη, μπορεί και να βοήθησε λίγο το θαυματουργού νερό του Λουτρακίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: