08 Απριλίου 2019

ATTICA RACE 2019

Στις 7 Απριλίου 2019 εγινε το Attica Race της Π.Ε.Π.Α στην διαδρομή
Ακρόπολη-Σούνιο.


H ομάδα της ΠΟΛΕΒ σύσσωμη με αρχηγό τον παλιό μας πρωταθλητή,
τον Κυριάκο τον Τσίμπαλη, τον Μισαηλίδη Μισαήλ, Γιάννη Σταματέλο και Γιάννη Ματαλιωτάκη έλαβε μέρος με κύριο στόχο την πρόκριση στην Σπαρτακιάδα του 2019 και μετά την συμμετοχή μας για να ευχαριστηθούμε έναν όμορφο αγώνα που γίνεται κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 9.30 κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης Αθηνών και μέχρι την Βάρκιζα πηγαίνει όλο το γκρουπ μαζί για να δοθεί κατόπιν το "ελεύθερο" με τερματισμό το Σούνιο,κάτω από τον Ιερό Ναό του Ποσειδώνα.
Ο αγώνας διεξαχθεί χωρίς προβλήματα και με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, κάτι που βοήθησε στο να γίνει ένας γρήγορος αγώνας με υψηλή μουαγεν.
Εμείς σαν ομάδα έχουμε πάντα στο μυαλό μας σαν στόχο πρωτίστως τον Τερματισμό κατι που το πέτυχαν όλοι.
Ο Γιάννης Σταματέλος σαν νεότερος και ταχύτερος τερμάτισε λίγο πριν το πρώτο γκρουπ αρκετά κάτω από τις 2 ώρες. Οι υπόλοιποι πήγαν μαζί για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα, μέχρι την καταφυγή.Εκεί αποσπάστηκε για λίγο ο υπογράφων, με μικρή διαφορά που διατηρήθηκε μέχρι τον τερματισμό.
Εκεί λοιπόν σημείο αυτό δώσαμε τα χέρια ,και υποσχεθήκαμε στον Κυριάκο να τον συνοδεύσουμε σε άλλον ένα αγώνα για να πάρει την συμμετοχή τον τερματισμό και την πρόκριση για την Σπάρτη, καθώς οι υπόλοιποι την έχουν εξασφαλίσει λόγω της περσινής συμμετοχής στο Ξηροκάμπι 2018.


ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ     Β1 01:55'29"358
ΜΑΤΑΛΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ1  02:05'00"735
ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΣΑΗΛ        Γ2  02:07'53"025
ΤΣΙΜΠΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ      Δ1  02:07'53"066

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία που εργάζομαι (Combitrans Hellas LTD)
και ιδιαίτερα την Bring Cargo AB που ως μητρική, είναι χορηγός μου και μου έδωσε μια πολύ ωραία εμφάνιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: