02 Ιουλίου 2019

Χρήστος Βολικάκης___Χρυσός Πρωταθλητής στους 2ους Ευρωπαικούς Αγωνες _Minsk 2019



Καταπληκτική πρεμιέρα με χρυσό μετάλλιο για τον Χρήστο Βολικάκη, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης πίστας, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, στο αγώνισμα του σκρατς, στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
Ο 31 χρονος πρωταθλητής κατάφερε, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, να κερδίσει στο φινάλε τον Πολωνό Καζιμιετς Προκόπιτσιν, με 17:57, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Λευκορώσος Γιαουχένι Κάραλιοκ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, αφιέρωσε το μετάλλιο στους ποδηλάτες που έχασαν τη ζωή τους πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο στην Πτολεμαΐδα, όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο.
Ειπ:
“Τα καταφέραμε, χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μινσκ της Λευκορωσίας! Μεγάλη μου τιμή να με βραβεύει ο πρόεδρος της Ελληνικής ολυμπιακής Επιτροπής & πλέον Αθάνατος Κύριος Σπύρος Καπράλος!
Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στους ποδηλάτες που έφυγαν με τόσο άδικο τρόπο από τη ζωή πριν λίγες ημέρες στην Πτολεμαίδα. Σεβαστείτε τους ποδηλάτες στο δρόμο, καθημερινά ρισκάρουμε τη ζωή μας. Σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας και στηρίζετε τις προσπάθειες μας , από εσάς παίρνουμε δύναμη και αγωνιζόμαστε ακόμα πιο δυνατά!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: