24 Φεβρουαρίου 2014

Πιτα 2014 Π.Ο.ΛΕ.Β

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας μας ,έγινε με επιτυχία στα γήπεδα του Κουταλά στον Βύρωνα στις 23/2/2014.
Οι φίλοι και συνποδηλάτες 30 και πλέον χρόνων,μαζεύτηκαν να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους, να σχεδιάσουν τις εκδρομές ,και τις βόλτες του 2014.
Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο, θυμηθήκαμε ωραίες στιγμές του παρελθόντος,μετά κάναμε μιά όμορφη ποδηλατική βόλτα και στην συνέχεια μαζευτήκαμε στο ωραίο αισθητικό δασάκι για να κόψουμε την βασιλόπιτα.
Η Βίκυ ευγενικά προσφέρθηκε να φτιάξει την ωραία βασιλόπιτα, ο Μισαήλ εφέρε το ωραίο μπρούσκο κόκκινο κρασί και τα πιτσιρίκια με τις μαμάδες τους μας κράτησαν συντροφιά και μας "ζέσταναν" με την παρουσία τους.
Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι του συλλόγου μας Π.Ο.ΛΕ.Β(Ποδηλατική Ορειβατική Λέσχη Βύρωνα) .Ο Μάκης, ο Γιάννης , ο Αλέκος, ο  Λουκάς, τα παιδιά μας και οι μαμάδες γεύτηκαν την νοστιμότατη πίτα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη χρονιά, ευχόμενοι ταυτόχρονα να είμαστε όλοι καλά σε ψυχολογία και διάθεση και κατα συνέπεια σε υγεία να βγούμε αλώβητοι απο αυτή την κρίση που βιώνουμε. Με τις βόλτες και τις εκδρομές μας , αποσκοπούμε στην ψυχική μας εκτόνωση πάνω απ΄ολα και στην ποδηλατική μας ευεξία.






















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ