04 Οκτωβρίου 2021

ΠΟ.ΛΕ.Β 32η Σπαρτακιάδα 2021 32η

 Η ΠΟΛΕΒ στην 32η Σπαρτακιάδα συμμετείχε με 3 ποδηλάτες με επιτυχία.

Οι Μισαηλίδης Μισαήλ (κατ.Γ2), Ματαλιωτάκης Γιάννης(κατ.Γ2) και Σταματέλος Γιάννης (κατ.Β2), τερμάτισαν με επιτυχία στην δύσκολη διαδρομή των 257 χιλιομέτρων. Να σημειώσουμε οτι ο Μισαηλίδης πραγματοποίησε τον ενατο (9) τερματισμό του , ο Ματαλιωτάκης τον έβδομο (7) και ο Σταματέλος τον τέταρτο (4).

Πως εξελίχθηκε.

Στην εκκίνηση μαζεύτηκε η ομάδα, οπου με την βοήθεια της οικογένειας του Σταματέλου, οπου είχαμε συνοδεία ως όχημα υποστήριξης ,ξεκινήσαμε με αντιανεμικά ή μανίκια ή μακρυμάνικες φανέλες καθώς είχε κρύο.

Μέχρι τον Ισθμό η παρέα έφτασε χωρίς απρόοπτα. Αφου ξεκουραστήκαμε και φάγαμε, πήραμε δυνάμεις και σιγά σιγά , ξεκινήσαμε για το κυρίως μενού την διαδρομή που μετά απο λίγα χιλιόμετρα γίνεται η κανονική εκκίνηση με προορισμό την Σπάρτη.

Ο καθένας διάλεξε τον ρυθμό του και ετσι με την παρέα του γκρουπ του παλιού "προεδρείου" ο Ματαλιωτακης έφτασε άνετος στους Μύλους. Ο Σταματέλος ως πιό νέος έφτασε νωρίτερα , ενω ο Μισαηλίδης ακολουθούσε πιο πίσω.

Μετά η περίφημη ανάβαση του Αχλαδόκαμπου με την ίδια σειρά, όλοι ευτυχώς χωρίς προβλήματα φτάσαμε στην Τρίπολη οπου μετα απο μια ολιγόλεπτη στάση συνέχισε πάλι ο καθένας μόνος του για την Σπάρτη.

Ο τερματισμός είναι πάντα μια γλυκιά προσδοκία , που όταν πραγματοποιήται, γεμίζει με φοβερά συναισθήματα συμμετέχοντες αλλά και τους συνοδούς τους.

Τερματίσαμε όλοι μας και αφού πήραμε τα μετάλλια μας ευχηθήκαμε να είμαστε γεροί και δυνατοί να συμμετάσχουμε και του χρόνου.

Την επόμενη μέρα στο Ξηροκάμπι έλαβαν μέρος οι:

Ματαλιωτάκης Γιάννης

Σταματέλος Γιάννης , 

οπου τερμάτισαν πανευτυχείς.


Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις  Οικογένειες Σταματέλου & Ματαλιωτάκη για την υποστήριξή τους , τα χαμόγελα και το κουράγιο που μας έδωσαν.






Καλλιμάρμαρο 2021 Σπαρτακιάδα 








Ο Χάρης πάντα δίπλα μας.





Η πιο γλυκιά στιγμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: