21 Απριλίου 2022

Ταμουρίδης Γιάννης

 Τον Μαρτη του 2016 ειχα δημοσιευσει την συνέντευξη του Γιάννη στο Mbike,ομως φετος με αφορμή τον Γυρο Ελλαδος θα ήθελα να σας μεταφέρω την νεά του εξελιξη.



Ο Γιάννης Ταμουρίδης εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Intermarche Wanty Gobert, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η βελγική ομάδα αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο στην αγωνιστική ποδηλασία από πέρσι, λαμβάνοντας μέρος στα σημαντικότερα ποδηλατικά γεγονότα.

Ο 41 ετών, πρώην πρωταθλητής σε δρόμο και πίστα, εργάστηκε τα τελευταία χρόνια στην SEG Racing Academy, βοηθώντας σημαντικά στην ανάδειξη νέων ταλέντων.


 Πλέον, η Ελλάδα διαθέτει δύο εκπρόσωπους στο World Tour, αφού θυμίζουμε ότι εκεί την πρόσφατη διετία βρίσκεται ο Βασίλης Αναστόπουλος με την Dequenick Quick Step.

Η επιμονή και η υπομονή των ανθρώπων που αγαπούν το ποδήλατο, θα φέρουν καρπούς και σιγά-σιγά θα δούμε να ανθίζει η νοοτροπία της Ποδηλασίας και στην Ελλάδα.Φετος ο Γυρος Ελλαδος θα γινει η αρχή για να φανεί και λίγο περισσότερο η Ελλάδα στα διεθνή ποδηλατικά δρώμενα.

Μεμονομένα άτομα υπήρξαν , και υπάρχουν και τώρα στο εξωτερικό που εργάζονται αθόρυβα πίσω απο τις εξελίξεις.Μέσα σε αυτούς ανήκει και ο Γιάννης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: